Specialist in verwarmingsketels

Niemand zit graag in een koud huis en al zeker niet in de wintermaanden. Wij helpen u graag met onderhoud en herstellingen  en uiteraard wanneer u een nieuwe verwarmingsketel wilt kopen kan u ook rekenen op ons advies.

  OFFERTE VERWARMING

  Aanvraag voor centrale verwarming:*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze verwarming aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Installateur verwarmingsketel

  Als installateur van verwarmingsketels biedt D-klus u een dienstverlening van A tot Z:

  • Advies over diverse soorten verwarmingsketels
  • CV ketel installeren
  • Onderhoud van uw verwarmingsketel

  Een CV ketel kopen, is meestal een investering voor een 15-tal jaar. U wilt dan ook dat uw verwarmingsketel maximaal rendeert en daarom doet u best beroep op een ervaren installateur.

  Bij D-Klus bent u dus aan het juiste adres als u zoekt naar een ervaren & betaalbare installateur uit de regio. Wij scholen ons continue bij op het vlak van verwarmingsketels zodat we u de best mogelijke service kunnen geven.

  CV ketel kopen

  CV ketel kopen? Er bestaan verschillende soorten CV ketels. Welk type het meest geschikt is hangt af van het gewenste comfort, de oppervlakte van de woning, het aantal gezinsleden en het beschikbare budget.

  Kwaliteitsmerken

  Bij de verkoop van CV ketels werken we uitsluitend met de kwaliteitsproducten van  Vaillant, Buderus en Weishaupt.

  Contacteer ons vrijblijvend en vertel ons wat meer over uw situatie en uw wensen. Op basis daarvan adviseren we u met plezier of de meest geschikte verwarmingsketel voor u: de voordelen, nadelen, prijzen, duurzaamheid, onderhoud, …